Més Xixona-Acord Ciutadà vol fer públic que ha decidit agafar les delegacions oferides per l’equip de govern. A més, anunciem la dimissió de Joan de Déu Martines com a regidor el qual serà substituït per Mario Carbonell

By
Updated: agosto 10, 2015

L’assemblea de Més Xixona-Acord Ciutadà del passat 22 de juliol va aprovar acceptar les delegacions que ens va oferir l’Alcaldessa, encara que la votació va ser molt ajustada, finalment es va aprovar ja que va guanyar el sentiment de treballar pel poble. Sabem que no és un pacte de govern, però intentarem portar a terme tot el nostre programa. Sobretot, municipalitzar el serveis de recollida de brossa, controlar la Planta de la Brossa i promoure la participació ciutadana.

Tot açò sense deixar de fer oposició, ja que no estem a l’equip de govern com bé ha recalcat l’Alcaldessa en tots els seus oferiments. Això ens fa ser més lliures per poder treballar pel poble i fer una bona oposició. Pensem que des de dins de l’Ajuntament podem tenir més informació i podem demanar als tècnics informes cosa que ens seria impossible des de fora. Així mateix estarem en la Junta de Govern per controlar i tenir informació de primera mà de tot el que passa al Consistori de Xixona.

A  la mateixa assemblea, el regidor i portaveu Joan de Déu Martines va presentar la seua dimissió. Joan de Déu Martines va explicar que abans de les eleccions va reiterar en les assemblees i en diferents entrevistes que ell seria el cap de llista amb una única condició, que no estaria més de 8 anys en el mateix càrrec, i al no arribar a un Pacte de govern amb el PSOE havia decidit dimitir. Així mateix va recalcar que la seua dimissió no significava que abandonara l’assemblea, sinó al contrari, continuaria treballant des de baix per aconseguir una majoria popular que permeta a Més Xixona governar a les properes eleccions. Així mateix es va oferir a aprofitar la seua experiència i ajudar a l’Assemblea i als regidors i regidores en tot el que necessiten.

La dimissió de Joan de Déu Martines serà efectiva el proper 17 d’agost en el plenari extraordinari previst per a eixe dia i la pressa de possessió de Mario Carbonell en el següent plenari que es realitze, si no sorgeix res extraordinari, el 24 de setembre. Segons s’ha acordat entre l’alcaldessa de Xixona i Més Xixona el nomenament de delegacions es realitzarà la proper setmana i per a evitar cap buit Elena Peirón assumirà de forma provisional les delegacions de Mario Carbonell fins que prenga possessió com a regidor i com a portaveu del grup.

LES  DELEGACIONS QUEDARAN AIXÍ:

Elena Peirón Sirvent

  • Participació ciutadana
  • Agenda 21

Marivi Sanz Fernández

  • Planta de la Brossa
  • Medi Ambient
  • Desenvolupament Rural
  • Camins

Mario Carbonell i Cremades (Portaveu)

  • Arreplegada de la brossa
  • Normalització lingüística.
  • Formar part de la Junta de Govern.