Esquerra Republicana, Esquerra Unida i xixonencs i xixonenques a títol individual es presentar a les eleccions com a MÉS XIXONA

By
Updated: febrero 27, 2015

El passat divendres 20 de febrer, la crida oberta iniciada per Esquerra Republicana i Esquerra Unida de Xixona va decidir presentar-se a les eleccions municipals com a MÉS XIXONA.

El nom de la candidatura va ser aprovat per unanimitat a una assemblea oberta on també es van iniciar les converses per confeccionar la llista de la candidatura. Aquesta llista haurà d’obtindre el vot majoritari dels membres de l’assemblea.

Durant aquesta convocatòria es va debatre i aprovar el codi ètic que hauran de complir tots els membres de la candidatura, així com, aquelles persones que siguen designades per aquesta per a ocupar càrrecs públics. Aquest codi ètic serà publicat a la pàgina del Facebook creada per Més Xixona perquè tota la ciutadania puga tindre accés.
A més de la pàgina del Facebook de Més Xixona, també hi haurà una adreça de correu electrònic on totes aquelles persones que vullguen i estiguen interessades en les futures convocatòries, puguen adreçar-se.

Amb tot açò, Més Xixona es constitueix com un espai de confluència ciutadana d’esquerres i valencianista per a les pròximes eleccions municipals del 2015.