El col•lectiu MÉS XIXONA format per Esquerra Republicana, Esquerra Unida i gent de la l’assemblea Crida Ciutadana farà aquest divendres 27 de març a les 18h a la casa de cultura una assemblea oberta per triar la llista per a les eleccions municipals de maig de 2015

By
Updated: marzo 27, 2015

MÉS XIXONA continua el seu pas ferm per a presentar-se a les eleccions municipals. I aquest divendres es triarà la llista per a aquestes eleccions. Aquesta candidatura podrà ser elegida per qualsevol persona de Xixona que tinga més de 16 anys. Ja que pensem que és l’edat ideal per poder votar, i encara que no ho puguen fer als comicis de maig ho podran fer ara.

Els candidats i candidates són dels dos partits que formen el col·lectiu, Esquerra Unida i Esquerra Republicana i de gent de l’assemblea ciutadana. Aquesta llista haurà d’obtindre el vot majoritari dels membres de l’assemblea per poder ser aprovada. I recordem que està oberta a tota la població de Xixona.

Per tot açò demanem a la ciutadania del nostre poble que vinga a l’assemblea i que siga partícip de la candidatura. Creiem en la participació ciutadana i la manera que tenim de demostrar-ho és posar la nostra llista a consulta del poble abans de presentar-la.